导航:首页 > 英语阅读 > 英语阅读理解环境篇

英语阅读理解环境篇

发布时间:2021-01-23 09:43:18

㈠ 一篇英语阅读理解

乐乐和丫丫在这周到达了孟菲斯动物园。大熊猫在美国的数量已经增加到版9个。他们遍布四个动物权园。把他们带到这并不容易。
为了把这对大熊猫带到美国,每个动物园都要有许可证,因为熊猫是一种可能很快会从世界上消失的动物。
“在野外研究大熊猫很难,他们住在山上。他们很害羞,所有能实际看到一只大熊猫是很罕见的。
“目前西方科学家理解熊猫大多通过对在史密森学会的国家动物园的玲玲和杏杏的研究。玲玲和杏杏是美国动物园的第一批大熊猫。他们是中国政府作为礼物在1972年送给美国的。
这九只现在在美国的熊猫是属于中国政府,他们会在美国动物园待10到12年。一只在三年前出生在圣地亚哥动物园的熊猫宝宝仍然属于中国。对于熊猫的研究可以改善他们的栖息环境,他们为人类提供了知识以帮助拯救野生种群。
你好,希望能帮到你,语法以矫正。

㈡ 请问有没有适合初一学生做的英语阅读理解(关于空气污染)简单一点,加翻译 谢谢啦

有很多文章可以在书通网网页链接找一下。只能帮你到这里了。

篇一:空气污染 Air Pollution


In the past few decades, our Earth has changed a lot, but to the bad direction. Among these changes, the air pollutions resulting from a huge number of automobiles and coal-burning is almost the severest. The severe air pollution alarms humans of the heavy load we have exerted on Earth by our insatiable proction and usage of automobiles. However, with the deepening of urbanization, more cars are needed, which will make the air pollution worse. Therefore, the following actions should be taken. First, we should apply the most cutting-edge technologies in order to adopt new forms of energy as substitutes for fossil fuels. Second, try hard to develop possible transportation means, which are enviromental friendly. So that the citizens can rece the dependence on cars. In short, our humans should take responsibilities for the air pollution and have to find ways to solve this problem.
在过去的几十年中,我们的地球发生了很大变化,但是是往坏的方向。在这些变化中,大量汽车和煤燃烧产生的空气污染是最为严重的。严重的空气污染警告人类,我们无休止的的生产和使用汽车给我们的地球带来了沉重的负荷。然而,随着城市化的加深,汽车的需求量也越大,这会导致空气污染更严重。因此,我们应该采取以下行动。首先,我们应该运用最尖端的技术,以新型能源作为化石燃料的替代品。其次,努力寻找可能的环境友好型交通方式。这样城市居民就可以减少对汽车的依赖。简而言之,人类应该承担空气污染的责任,寻找解决这一问题的方法。


篇二:汽车与环境空气污染Car and Pollution


In general, there are two ways of traveling, private cars and public transportation. Chinese people should regard public transportation as their first traveling opinion.
一般来说,有两种旅游方式,私家车和公共交通工具。中国人应该把公共交通工具作为旅游的第一选择。
First, there are so many people living in this countries that make it so crowded. If each chinese people own a car, there will be far more traffic jams and accidents, which increase you impatience.
首先,这个国家住着很多人,使得它非常拥挤。如果每个中国人都拥有一辆私家车,将会有更多的交通堵塞和事故,这会让你变得更加的不耐烦。
Moreover, there will be far more pollution resulted from cars. Once a car started, it release huge amount of dirty gas and heat, which lead to great pollution and result in green house effect.
再者,由于私家车将会有更多的污染。一旦汽车起动,它释放大量的脏气和热量,这会导致很大的污染和温室效应。
All in all, Chinese people should take public transpotation into consideration first。
总之,中国人应该以公共交通工具为第一选择。


篇三:关于空气污染的英语作文


Once man did not have to think about the protection of his environment. There were few people on the earth, and natural resources seemed to be unlimited.
Today things are different. The world has become too crowded. We are using up our natural resources,and polluting our environment with dangerous chemicals. If we continue to do this, human life on earth will not survive.
We realize that if too many fish are taken from the sea, there will soon be none left. Yet,with modern fishing methods, more and more fish are caught.We know that if too many trees are cut down, forests will disappear. Yet, we continue to use powerful machines to cut down more and more trees. We see that if rivers are polluted with waste procts, we will die. Yet, waste procts arestill put into rivers.
We know that if the population continues to rise at the present rate, in a few years, there won't be enough food.What can we do to solve these problems?
If we eat more vegetables and less meat, there will be more food available. Land for crops feeds five times more people than land where animals are kept.
Our natural resources will last longer if we learn to recycie them.
The world population will not rise so quickly if people use modern methods of birth control.
Finally, if we ecate people to think about the problems we shall have a better and cleaner planet in the future.

从前人类不必考虑保护他的环境。地球上几乎没有人,自然资源似乎是无限的。 今天情况不同。世界变得太拥挤了。我们正在消耗我们的自然资源,用危险的化学品污染我们的环境。如果我们继续这样做,地球上的人类生命将无法生存。 我们意识到,如果有太多的鱼被从海里带走,很快就会剩下一条鱼了。然而,随着现代捕鱼方法,越来越多的鱼被捕获。我们知道,如果砍伐太多的树木,森林将消失。然而,我们继续使用强大的机器砍伐越来越多的树木。我们看到,如果河流被废物污染,我们就会死亡。然而,废物仍然被放入河流中。 我们知道,如果人口继续以现在的速度增长,几年后,就不会有足够的食物。我们能做些什么来解决这些问题? 如果我们多吃蔬菜少吃肉,就会有更多的食物供应。种植作物的土地比饲养动物的土地多出五倍。 如果我们学会重新利用它们,我们的自然资源将持续更长的时间。 如果人们使用现代的节育方法,世界人口不会增长得如此迅速。 最后,如果我们教育人们思考这些问题,我们将来会有一个更好、更清洁的星球。

㈢ 求大家帮我写一篇英语作文:阅读的好处和怎样营造好的阅读环境,100词左右,初中水平,要用到定语从

Reading is my hobby. While reading, I can get a lot of happiness. When I'm free, I often read some famous books. Books are my best friends that always keep me a good company. They often give me powers. Through reading, I can enlarge my eyes as well as widen my heart. Through reading, I become more and more knowledgeable.
My favorite books are Readers and VOA. Readers cover the knowledge of culture, literature, and history, so I can benefit a lot by reading it. VOA can let me know the foreign countries better. Thanks to VOA, my oral English is improving day by day.

㈣ 高一英语阅读理解两篇

21题选择D。第一段第一句提出问题是为了引出话题。

22题选择C。由后面的内"One size is not suitable for all"可知, differ 是变化的意思容。

23题选择C。第三段主要讲述了平衡饮食对免疫系统、大脑、皮肤等的好处。
24题选择A。最后一段讲述了健康不仅仅是平衡饮食就能带来的,充足睡眠和锻炼也发挥着作用。

25题选择A。由第一段出现的"teen"(青少年)可知,文章是为学生而写。

26题选择B。由第三段中的"help young people learn how to adapt"可知,《谁动了我的奶酪》这本书可以帮助青少年适应新环境。

27题选择D。从最后一段中的"which could help them decide on a future career"得知,卡尔和理查德写的书可以帮学生选择职业。

㈤ 急需英语文章阅读理解5篇!

限制词数吗?

1
This film tells us a story about how a common panda becomes a real dragon warrior.
这部电影为我们讲述了一个普通的熊猫怎么成为一个真正的龙武士。
At the beginning,the Master Shifu did not believe that the panda can be a courageous dragon warrior.
起初,师傅不相信熊猫能成为勇敢的龙战士。
Through the panda's persistence,he win Master Shifu's acceptance.
通过熊猫坚持不懈的努力,他赢得了师傅的认可。
Master Shifu tries his best to train the panda into a real warrior according to Master Wugu's instruction.
师傅师傅尽力熊猫培养成真正的武士根据主巫蛊的指令。
Finally,the panda succeeded in beating their biggest enemy -----the tiger.
最后,熊猫成功的打败了他们的最大的敌人-----老虎。
This movie tells us that:every difficulty can be overcome as long as you tried your utmost persistently.
这部电影告诉我们:每一个困难是可以克服的只要你坚持不懈的努力。
2
Today, I saw large areas of the United States "Home Alone" with deep feeling. The main character is a little boy. Christmas is fast approaching, the little boy was always getting into trouble. As a result, they go to a holiday in Paris, but forget the little boy at home. There are two thieves, after a long period of the study, which determined that no one at home. Unexpectedly, there is a little devil at home it! The little boy with a lot of smart and witty way, to finally seize the thief. His parents, Christmas is the day to come back, and the boy's mother hugged tightly. Since then, the boy became everybody's favorite target.
今天,我看到了美国大片的“小鬼”深有感触。主角是一个小男孩。圣诞节快到了,小男孩总是惹麻烦。结果,他们去巴黎度假,但忘记那个小男孩在家里。有两个小偷,经过长时间的研究,确定没有人在家。不料,有一个小恶魔的家!小男孩与许多聪明机智,终于抓住了小偷。他的父母,圣诞节回来,和男孩的母亲紧紧拥抱。从那时起,孩子就成了大家最喜欢的目标。
I would like to tell you that the smart money is not unusual in some small inexpensive. But in the coming danger, to protect their own!
我想告诉你,聪明的钱是不寻常的一些小便宜。但在即将到来的危险,保护自己!
3
None of the usual otherworld creatures that populate the works of Stephen King are to be found in The Shawshank Redemption. But the real world of that Maine prison has some bizarre rules of its own and there's a whole new reality within those walls.
不一样的世界生物的填充史提芬京作品中可以找到肖申克的救赎。但现实世界,缅因州监狱有一些奇怪的它自己的规则,这是一个全新的现实在这些城墙。
In the tradition of Cool Hand Luke and Birdman Of Alcatraz comes Tim Robbins who was a banker on the outside, but when he caught his wife cheating on him with a golf pro from their country club, he's convicted of putting eight bullets in them, four apiece and tried and sentenced to two consecutive life terms in Shawshank prison. Like Luke and Bob Stroud he works out his own rehabilitation and rebels against the prison system.
在传统的铁窗喋血,鸟人恶魔来自蒂姆罗宾斯谁是庄家在外,但当他看到他的妻子欺骗了他与一个高尔夫球手的乡村俱乐部,他被判以八颗子弹,四美元、审判和判刑余生在肖申克监狱。像路克和斯特劳德他自己康复和反抗监狱系统。
He may be a con, but Robbins still has all his knowledge of finances and pretty soon he's made himself quite invaluable to the warden and the rest of the staff at the prison. At the same time he and the cell block scrounger Morgan Freeman develop a close personal relationship. In the end they beat the system in a most unique way.
他可能是个骗局,但罗宾斯仍有他所有的财务知识,很快他自己做了相当宝贵的管理员和其他工作人员在监狱。同时他与细胞块搜索摩根·弗里曼发展了密切的个人关系。最终他们击败系统中最有特色的一种方式。
There have been some classic prison films made ever since The Big House at the dawn of the talkies. Two I've already mentioned. My favorite prison film is Robert Redford's Brubaker, but The Shawshank Redemption comes pretty close. As does The Green Mile which was also directed by Frank Darabont.
有一些经典的电影,自从大房子在黎明的对讲机。我已经提到。我最喜欢的电影是罗伯特雷德福布鲁贝克监狱,但肖申克的救赎非常接近。作为绿色英里也是导演法兰克。
4
The Independent Spirit——about“ Jane Eyer”
独立精神——关于《简爱》
This is a story about a special and unreserved woman who has been exposed to a hostile environment but continuously and fearlessly struggling for her ideal life. The story can be interpreted as a symbol of the independent spirit.
这是一个特殊的故事和毫无保留的女人谁已经暴露在敌对的环境,但不断和无畏挣扎,她的理想生活。这个故事可以作为一个独立精神的象征。
I don’t know what others feel, but frankly speaking, I would rather regard the section that Jane began her teaching job in Thornfield as the film’s end----especially when I heard Jane’s words “Never in my life have I been awaken so happily.” For one thing, this ideal and brand-new beginning of life was what Jane had been imagining for long as a suffering person; for another, this should be what the audiences with my views hoped her to get. But the professional judgment of procing films reminded me to wait for a totally different result: There must be something wrong coming with the excellence----perhaps not only should another section be added to enrich the story, but also we may see from the next transition of Jane’s life that “Life is like a box of chocolates, you never know what you would get.” (By Forrest Gump’s mother, in the film “Forrest Gump”)
我不知道别人的感受,但坦白地说,我宁愿把部分,简开始她的教学工作在桑菲尔德作为电影的结尾——特别是当我听到简的话“在我的一生中从来没有被唤醒,所以快乐。”一事,这个理想和崭新的生活开始了什么简一直想象的只要一个痛苦的人;另一方面,这应该是我的意见观众希望她得到什么。但专业判断,制作的电影使我等待一个完全不同的结果:一定是未来的卓越----也许不仅应该另一部分被添加到丰富故事的一些错误,但我们也看到未来的过渡,简的生活,“生活就像一盒巧克力,你你永远不知道你会得到什么。”(由福雷斯特阿甘的母亲,在电影“福雷斯特正传”)
5
This is an epic movie, in this materialistic society full of money, the supremacy of the interests of society, Forrest Gump, as one of the most simple prototype, with the most essential of the most simple human nature for people to set a time not consistent with this , but it should be this era's most treasured image.
这是一部史诗般的电影,在这个物欲横流的社会充满了金钱,利益至上的社会中,福雷斯特甘,作为一个最简单的原型,提供最基本最简单的人性的人设置的时间不一致,但它应该是这个时代最宝贵的图像。
From birth to the success of Forrest Gump with the ordinary people experienced the same process, but his fate is different from ordinary people, but the innate simplicity of Forrest Gump has a good heart forever. Both in his ordinary life or in the flames of war swirling in the era of A GAN always one of the most simple heart with the face of all this. It can discard their own lives to rescue his partner, even if the partners have soul has gone into heaven. It can be, regardless of danger to rescue its own Executive, even if the The Executive has lost his legs. He also has been confused and puzzled too, for his love, he was desperate, though he does not know that the so-called love. but he has always been willing to follow the well-being of the essence - good ! So he had his own love, have their own partners, who have derided him, finally had to for his great and impressed.
从出生到福雷斯特的成功阿甘与普通人经历了同样的过程,但他的命运是不同於普通的人,但天生的简单福雷斯特阿甘有一颗善良的心永远。在他的日常生活或火焰纷飞的战争的时代,一个甘总是一个最简单的心面对这一切。它可以放弃自己的生命来拯救他的伙伴,即使伙伴的灵魂进入天堂。它可以,不顾危险救了自己的执行,即使执行已经失去了他的腿。他也一直感到困惑和不解,他的爱,他绝望了,虽然他不知道,所谓的爱情。但他一直愿意跟随幸福的本质-好的!他有他自己的爱,都有自己的合作伙伴,他们嘲笑他,最后不得不为他的伟大和留下深刻的印象。
Forrest Gump is a very obedient child, he heard his mother, he always said - my mother said, so he plans a simple life as a box of chocolates, this is all its wisdom. He madding crowd, is to strive to do their own should do its part, he do not hurt anyone, even if the hurt is still in good face.
福雷斯特阿甘是个非常听话的孩子,他听到他的母亲,他总是说-我的母亲说,他计划一个简单的生活就像一盒巧克力,这是所有的智慧。他与世无争,就是要努力做自己应该做的一部分,他不会伤害任何人,即使受伤仍好脸色。
The beginning of film, that feathers more or less describes the thrust of the film can also feathers floating in the wind, no one knew we would be aiming for, but the feather is always white, no matter how far he flew flew long. What remains unchanged is his spotless white.
电影的开始,羽毛或多或少说明了推力的电影也可以羽毛在风中飘荡,没有人知道我们会成为目标,但总是穿白色的羽毛,无论多远,他立马飞长。不变的是他的洁白。楼主,全是读后感,好累啊,行吗*_*

㈥ 英语阅读理解一篇!!!

DCDB
1.our belief systems determines the success of our inner economy第一段中来有原文
2.3.都是必然的答源案
4.CD都直接排除 这是主旨题应该在首段首句或末段找答案..we free up the resources that have the power to make our inner economy thrive. 这很明显是个建议啊

㈦ 求一篇关于环境保护的高一英语阅读理解

A desert is a beautiful land of silence and space. The sun shines, the wind blows, and time and space seem endless. Nothing is soft. The sand and rocks are hard, and many of the plants even have hard needles instead of leaves. The size and location(分布) of the world’s deserts are always changing. Over millions of years, as climates change and mountains rise, new dry and wet areas develop. But within the last 100 yeas, deserts have been growing at a frightening speed. This is partly because of natural changes, but the greatest makers are humans.Humans can make deserts, but humans can also prevent their growth. Algeria Mauritania is planting a similar wall around Nouakchott, the capital. Iran puts a thin covering of petroleum(石油) on sandy areas and plants trees. The oil keeps the water and small trees in the land, and men on motorcycles(摩托车) keep the sheep and goats away. The USSR and India are building long canals to bring water to desert areas.

1. In this passage, “needles” refers to ___.
A. small, thin pieces of steel. B. long, thinieces of branches.
C. small pointed growth on the stem(茎) of a plant. D. small, thin pieces of sticks.

2. Which of the following is NOT true?
A. The greatest desert makers are humans. B. There aren’t any living things in the deserts.
C. Deserts have been growing quickly. D. The size of the deserts is always changing.

3. People in some countries are fighting a battle against __.
A. the growth of deserts B. the disappearance of desert plants
C. natural changes D. congenital climate

4. We can guess that Mauritania and Algeria belong to __.
A. Asian countries B. American countries

C. European counties D. African countries

【答案与解析】文章主要讲的是人们正采取措施控制和治理沙漠。

1. C。词汇猜测题。从instead of leaves可知needles是沙漠中植物的叶子,众所周知沙漠中植物的叶子是针状的, 再看steel(钢) 、) branches(树枝) 、stick(棒) 都不是与叶对应的物体, 只有C项(长在植物茎上的尖的小物体)是“是针状叶”的意思,故答案选C。

2. B。细节题。从many of the plants even have hard needles instead of leaves可知B项错误。

3. A。细节题。从Humans can make deserts, but humans can also prevent their growth(认为可能造成沙漠,但人类也可以防止沙漠的增长)可知答案A正确。

4. D。推断题。根据常识非洲沙漠远近闻名, 这说明那里最需要治理, 作者举例也会举典型的, 增加文章的可信度,故答案选D。

阅读全文

与英语阅读理解环境篇相关的资料

热点内容
老公的家教老师女演员 浏览:788
圆明园题材电影有哪些 浏览:806
欧洲出轨类型的电影 浏览:587
看电影可以提前在网上买票么 浏览:288
有没有什么可以在b站看的电影 浏览:280
今晚他要去看电影吗?翻译英文。 浏览:951
林默烧衣服的那个电影叫什么 浏览:133
哈莉奎茵与小丑电影免费观看 浏览:509
维卡克里克斯演过哪些电影 浏览:961
什么算一下观看的网站 浏览:710
大地影院今日上映表 浏览:296
朱罗纪世界1免费观看 浏览:311
影院容纳量 浏览:746
韩国最大尺度电影 浏览:130
八百电影 浏览:844
手机影院排行榜在哪看 浏览:182
韩国有真做的电影么 浏览:237
欧美爱情电影网 浏览:515
一个女的去美国的电影 浏览:9
金希贞的妻子的朋友 浏览:610