导航:首页 > 英语听力 > 七年级英语上期中测试卷含听力

七年级英语上期中测试卷含听力

发布时间:2021-03-02 18:19:17

A. 急求七年级(初一)英语期末测验题的听力音频及其听力试卷内容

http://post..com/f?ct=&tn=&rn=&pn=&lm=&sc=&kw=%C6%DF%C4%EA%BC%B6%D3%A2%D3%EF&rs2=0&myselectvalue=1&word=%C6%DF%C4%EA%BC%B6%D3%A2%D3%EF&tb=on

B. 七年级上英语期中测试题(有听力)

问老师,郁闷啊?!

C. 七年级英语上册期末考试卷电子测试(含听力)—自动打分

抱歉,我没有听力。
一,单项选择。(15分)
1.( )My ____ is Yang.So you can call me Miss Yang.
A.first name B.last name. C.given name D full name
2.( )His family ______watching TV.
A.is all B.are all C.all is D.all are
3.( )The teacher tells her students ____on the wall.
A.draw B.not draw C.not to draw D.draws
4.( )How is the movie ? ----It's ____.I like it very much
A.long . B.intersting C.funny D.boring
5.( )______mothers are great singers.
A,Linda and Sandra B.Linda's and Sandra
C.Linda's and Sndra's D.Linda and Sandra's
暂时这么多,下次有空再发给你

D. 初一上学期英语期中测试

您好! 《初一上学期英语期中测试》 听力部分一、听录音,从ABCD四个选项中,选出能回答你所听到的问句的答语。1.A.She’snearthedoor.B.Theyarenew.C.Theyarenearthedoor.D.It’sunderthebed.2.A.Icanseeit.B.Yes,Ican.C.Ican’tseeit.D.Yes,itis.3.A.Icanseetwobirds.B.Yes,Ican.C.No,Ican’t.D..4.A.Yes,theyare.B.Ican’tseeany.C.No,theyaren’tany.D.No,Ican’t.5.A.Ithinkit’sinJiangsu.B.TheyareinZhejiang.C.Yes,theyareinZhejiang.D.No,theyarenotinJiangsu. 二、听对话,从A、B、C、D四个选项中选出正确答案。(5分)1.Lily’scoatis________.A.onherbedB.underherbedC.onthechairD.behindthechair2.Jim_____________________.A.canseethefootballnearthedoorB.can’tseethefootballbehindthedoorC.canseetheballsbehindthedoorD..Jackcansee___________________________.A.somecatsonthewallB.someclocksontheblackboardC.acatontheblackboardD.aclockonthewall4.LiuHai_____________________________.A.canseeLiPing’sbookB.canhelpLiPingfindherbookC.seesLiPing’sbookinherdeskD.can’thelpLiPingfindherbook5.Tomthinks____________________atlast(最后).A.HongKongisinGuangdongB.HongKongisnotanSARC.HongKongisnearGuangdongD.GuangdongisanSAR 三、听短文,从A、B、C、D四个选项中选出正确答案。(5分)1.Whatpictureisthis?A.It’sapictureofaroom.B.It’sapictureofadesk.C.It’sapictureofaclassroom.D.It’sapictureofablackboard.2.Whoareintheclassroom?A.Someboys.B.Somegirls.C.Someteachers.D.Somestudents.3.Istheballonthedesk?A.Yes,itis.B.No,itisn’t.C.No,itisunderthedesk.D.No,itisnearthedoor.4.Wherearethebooks?A.Theyareinthedesk.B.Theyareonthedesk.C.Theyareinthebags.D.Theyareonthebags.5.What’sinthedesk?A.Thegirls’bags.B.Thegirls’books.C.Thegirls’pens.D.Thegirls’coats.笔试部分一、单项选择:(共15分)()1.Hello,7894153.__________Mr.Smith.A.I’mB.ThisisC.ThatisD.He’s()2.Whatclass______XiaoMaandXiaoLiin?A.amB.isC.areD.be()3.Is_______motheranEnglishteacher?A.youB.he’sC.herD.she()4.Kateis______Englishgirl.Butherfriendis_____Japanesegirl.A.a;anB.an;aC.an;anD.a;a()5.WeareinClass4.Wearein_______grade.A.asameB.sameC.thesameD./()6.What____12and13?_______25.A.is;It’sB.are;It’sC.is;ItsD.are;Its()7.-Thankyouverymuch.-___________________.A.NothanksB.That’srightC.AllrightD.That’sallright()8.Thoseare_______.A.theyboxB.theirboxesC.theyboxesD.theirboxs()9.-Aretheseyourbooks?-Yes,__________.A.theseareB.they’reC.theyareD.itis()10.Welcome___________.A.tohomeB.homeC.ourhomeD.toourhome()11.-Who’sthatwoman?-_______________.A.Sheisn’tadoctorB.She’sanicewomanC.She’smyteacherD.She’saChinese.()12._________.Where’sKate,please?A.SorryB.OKC.HelloD.Excuseme()13.-_______?-I’minRowFive.A.AreyouinRowFiveB.WhatRowareyouinC.WhatrowareyouD.Whatrowareyouin()14.-Howdoyoudo?-___________A.Hello!B.Howareyou?C.Howdoyoudo?D.Thankyou.()15.-Howareyou?-_________.A.No.IamnotfineB.Yes,IamfineC.HowareyouD.Iamfine.Thankyou 二、完形填空,在每小题列出的四个选项中,只有一个是正确的。请将正确选项的字母编号写在题号前的括号内。(每小题1分,共10分)Look__1__thepicture.It’sapicture___2__myroom.Ihave__3__bird.Its_____isPolly.Ilook_____iteveryday.Butitisnotinthepicture.You____seeitthere.Canyouseeacat?Itisundermychair.Thecatandthebirdarein______rooms.Theycan’tlive(住)inthesameroom.Mybooks____onmydesk.Mypensandpencilsareinmybag.Thebag____behind_____desk.()1.A.ofB.atC.inD.on()2.A.atB.inC.onD.of()3.A.aB.theC.twoD.nice()4.A.hisB.nameC.bagD.map()5.A.atB.afterC.ofD.on()6.A.atB.can’tC.aren’tD.can()7.A.sameB.thesameC.differentD.a()8.A.areB.isC.amD.see()9.A.lookB.isC.amD.are()10.A.twoB.newC.theD.a 三、阅读理解,在每小题列出的四个选项中,只有一项是正确的。请将正确选项的字母编号写在题号前的括号内。(每小题2分,共30分)( A)Thereisapicture.,treesandaschool.Youcanseesomeboysandgirls.Theyareatschool.TheschoolisNO.4MiddleSchool.Linglingistwelve.Fangfangistwelve,too.Theyareinthesameclass.Theyaregoodfriends..()1.________isFangfangandLingling’steacher.A.MissWangB.MissGaoC.Mrs.BlackD.MissLi()2.Theboysandgirlsare________.A.atschoolB.athomeC.behindthehillD.underatree()3.LinglingandFangfangare________.A.goodfriendsB.indifferentgradesC.allelevenD.goodstudents()4.Theyarein________.A.NO.3MiddleSchoolB.XongxingMiddleSchoolC.NO.4MiddleSchoolD.NO.5MiddleSchool()5.Thehills,trees,theschoolandthestudentsare_______.A.inabookB.ontheblackboardC.inapictureD.inthewall (B)Mr.GreenisourEnglishteacher.HeteachesusEnglisheveryday.Heteachesverywell.Wealllikehim.Hehastwochildren,asonandadaughter.TheirnamesareJimandKate.Hiswifedoesn’twork(工作).Shestaysathome.Mr..TheycanspeakalittleChinese.Mr...()1.Mr.Greenteachesus____________.A.EnglishB.ChineseC.math(数学)D.Music()2.Thereare________childreninMr.Green’sfamily?A.threeB.twoC.someD.many()3.Hiswifeis_________everyday.A.atschoolB.atworkC.athomeD.inaroom()4.Mr.Greenandhischildrencan_______alittleChinese.A.speakB.readC.writeD.say()5.Mr.Greenlikes_______inChina.A.workB.worksC.toworkD.working (C)阅读短文,判断正误,错的写(F)对的写(T)。Thisisapictureofmybedroom.It’saniceroom.Thedoorishere.Andafootballisbehindit.Mydeskisnearthewindow.Youcanseeachairbehindthedesk...Thebagisnowbehindthechair.()1.ThisroomisLiLei’s.()2.Englishbooksareonthedesk.()3.Thebagisunderthechair.()4.Thefootballisunderthebed.()5.Theflowersareonthedesk. 四、句子改错,下面每一句话均有一处错误,请找出来并将正确答案填在横线上。(每小题1分,共5分)()1.Theseisn’tyourpictures.____________ABCD()2.She’snameisAnnRead.______________ABCD()3.Thisisaorange.It’snice.______________ABCD()4.Thetwinsarelookthesame._____________ABCD()5.WhatGradeareyouin?_______________ABCD 五、句形转换。(每小题2分,共10分)1.I’montytoday.(对划线部分提问)_______________ontytoday?2.TheyareLucyandLily.(改为同义句)_______________areLucyandLily.3.ThisisaChinesebook.(改为复数形式)________________Chinesebooks.4.Thosearedesks.(对划线部分提问)_____________those?5.That’sanapple.(改为一般疑问句)______________anapple? 六、完成句子,按照下面各题的汉语意思,用英语完成句子。(每小题2分,共10分)1.你能照看一下这对双胞胎吗?Canyou______________thetwins?2.欢迎到我们学校来。________________ourschool.3.那是他的全家照。Thatisapicture______his________.4.这个用英语怎么说?________this________English?5.肖明在一年级二班。XiaoMingisin_________Two,_________One 七、补全对话.(每小题1分,共10分).A:Todaywehavetwonewstudents.____1__namesareLucyandLily.B:Hi,LucyandLily.You__2___thesame.___3___youEnglish?C:No,we’reAmerican.A:WangLing,pleaselook__4___thetwinstoday.B:Yes,Mr.Smith.Hello!This__5___,please.C:___6____you.B:Theseareyourseats.Youareinthesamerow,RowFour.C:__7___weputourcoatshere?B:Oh,yes,put___8___here.C:Excuse___9___.Whereisthewashroom,please?B:Thewashroom?Oh,it’s____10___there.Let’sgo. 八、书面表达。根据中文提示,写一篇50-60单词、意思连贯、符合逻辑的自我介绍。(10分)内容包括:假如你的名字叫汤姆,今年12岁。你的学校是光明中学,你在初一年级。在学校里,你有两个好朋友,他们是李雷和吉姆。你们的老师都很好。你们非常喜欢老师和学校。

E. 七年级上学期期中英语考试卷测试题(有答案)

我还没发试卷,发了一定给。呵呵呵

F. 初一的英语期中测试卷

初一英语上学期英语期中测试卷(人教版)
(二)知识
A)释义,从下列A、B、C、D四个选项中选出与句子划线部分意思相同或相近的答案,本题考查学生对英语同义词,近义词的掌握情况。
( )21. Nice to meet you.
A. see B. be C. do D. have
( )22. What about your mouth?
A. And B. How C. What’s D. How about
( )23. Please look at this photo.
A. picture B. blouse C. hair D. jacket
( )24. Li Ming is from China.
A. come B. comes from C. Chinese D. comes
( )25. -Thank you.
-That’s OK.
A. Thanks B. No, thank you C. All right. D. You’re welcome.
B)单项选择,从A、B、C、D四个选项中选出正确答案。
( )26. My name ________ Wei Hua.
A. am B. is C. are D. a
( )27. -How do you do? -________.
A. I’m fine B. Fine, thank you C. How do you do? D. See you later.
( )28. -Are you Jack? -Yes, _______.
A. your are B. he is C. I am D. I’m
( )29. My friend _________ black hair.
A. have B. has C. is D. are
( )30. -Who’s this man in the picture?
-_______.
A. He is forty B. He has a long nose.
C. He is from Japan. D. He is my teacher.
( )31. Look _______ the picture. My cap is blue.
A. at B. in C. on D. with
( )32. -______?
-They are flowers.
A. What’s this?
B. What’s that?
C. What are these?
D. Are they flowers?
( )33. What’s that? _______ a box.
A. That is B. it C. It’s D. That
( )34. Can you spell _________ name?
A. your B. you C. it D. me
( )35. That’s ______ bedroom.
A. Lily and Lucy B. Lily’s and Lucy’s
C. Lily and Lucy’s D. Lily’s and Lucy
( )36. Is your bike new _______ old?
A. in B. are C. and D. or
( )37. Is that ________ pear? No, it’s _________ orange.
A. an,a B. a,an C. a,a D. an,an
( )38. I’m in _______.
A. Class 4, Grade 1 B. class 4, grade 1
C. Grade 1, Class 4 D. grade 1, class 4
( )39. _______ are in Grade One.
A. I and Wei Fang B. Wei Fang, I and Li Lei
C. Wei Fang and I D. Li Lei and me.
( )40. Please _______ these books _________ your sister.
A. to, is B. give, to C. look, at D. do, with

(三)阅读
A)完形填空 通读下列短文,掌握其大意,然后在各题所给四个选项中选出一个最佳答案。
There is (有) 41 nice girl in our class. She 42 in Row 5 (在5排). She is thirteen 43 . 44 is not tall and she is not short. She is a little fat (有点胖). She has a round 45 an apple. She 46 two big black eyes and a small nose. Her mouth is big, 47 her ears are small. Her hair is short 48 black. She likes red. She is often 49 red clothes. She likes little animals. She has a little black dog in 50 home.
( )41. A. an B. the C. a D. /
( )42. A. is B. are C. do D. does
( )43. A. year old B. years old
C. old D. years
( )44. A. He B. She C. he D. she
( )45. A. at B. of C. like D. on
( )46. A. have B. is C. has D. are
( )47. A. and B. so C. but D. or
( )48. A. and B. with C. but D. no
( )49. A. in B. at C. with D. on
( )50. A. she’s B. his C. her D. hers

B)阅读理解 阅读下面的短文,做每篇后面的题目,从四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。
(A)
I have a good friend. His name is Sam. He is an English boy. He is twelve. He is in my school, too. I’m in Class 1. But Sam in in Class 2. Mr Wang is my Chinese teacher. Mr Mao is Sam’s Chinese teacher. They are good teachers.
51. ______ is my good friend.
A. Mike B. Jim C. Tom D. Sam
52. -Is Sam an English boy?
-______.
A. Yes, he is B. No, he isn’t. C. Sam is an English boy.
D. Sam isn’t a Chinese boy.
53. -What class is Sam in? He is in _______.
A. Class One B. Class Two C. Class Three D. Class Four
54. Who is Sam’s Chinese teacher? -________.
A. Mr Wang B. I C. Mr Mao D. They
55. Mr Wang and Mr Mao are good _______.
A. boys B. girls C. men D. teachers
(B)
The man has a tall and big nose and big eyes. He is short and thin with yellow hair. He is wearing a blue coat, black trousers and red shoes. The police can not catch him. Please help them to find him.
56. The man’s nose is ________.
A. tall B. big C. small D. tall and big
57. -What color is the man’s hair?
-______.
A. Red B. Yellow C. Gray D. Black
58. -Are his trousers blue? -______.
A. Yes they are B. No, they aren’t C. I don’t know. D. No, it’s gray.
59. -Is the man good or bad?
-_______.
A. Yes, he is B. No, he isn’t C. He’s good D. He’s bad.
60. Who wants to catch the man? -_______.
A. The police B. We C. He D. They

(四)写作
A)按顺序写出英语字母当中的元音字母的大小写。
61. _____62. _____63. _____64. _____65. _____

B)单词拼写,根据句意及所给汉语写出空白处单词的正确形式。做这道题时同学们要注意不能只填单词表中单词的形式,而应根据句意填写该单词的正确形式,并且每空只能填写一个单词。
66. Tom is ________(11岁)
67. I have three ______(小刀)
68. My ______(父母)are all teachers.
69. What’s the _______(男孩的)name?
70. He’s wearing a _______(双)of shoes.

C)句子翻译 根据所给汉语完成英语句子,每空一词。
71. 你怎么拼它?______ ______ you spell it?
72. 明天见。______ you ________.
73. 人人叫我迈克。________ calls _______ Mike.
74. 这件衣服看起来很好,但不适合我。
This coat __________ very nice, but it doesn’t _______ me.
75. 这是什么?是苹果。What’s this? ________ _______ apple.
D)改错,该行有错则改正在右边的横线上,无错则在右边打√
76. Who’s this? This’s Li Ying. ________
77. She’s Japan. ________
78. She’s doctor.
79. She have a sister. ________
80. Her sister name’s Li Yu. ________

【试题答案】
(二)知识
21. A 22. D 23. A 24. B 25. D 26. B 27. C 28. B
29. B 30. D 31. A 32. C 33. C 34. A 35. C 36. D
37.B 38. A 39. C 40. B

(三)
41. C 42. A 43. B 44. B 45. C 46. C
47. C 48. C 49. A 50. C
51. D 52. A 53. B 54. C 55 . D
56. D 57. B 58. B 59. D 60. A

(四)61. Aa 62. Ei 63. Ii 64. Oo 65. Uu
66. eleven
67. knives(原形为knife, 以f,fe结尾的名词,复数形式要改f或fe为v再加-es)
68. parents(parent父母之一,parents父母双方)
69. boy’s 70. pair
71. How, do 72. See, tomorrow
73. Everyone, me (“我”是动词call的宾语,因此用宾格)
74. looks, fit (this coat为第三人称单数,look要用第三人称单数形式,fit之前有doesn’t,在助动词do / does 引导的句子中,动词用原形)
75. It’s an (apple第一个音素为元音/ /,故用an)
76. This’s Li Ying.应改为This is Li Ying. 或She’s Li Ying. Be动词is, am, are在陈述句中可以和主语缩写成’s,’m或’re,如he’s, I’m, we’re, 但是this 不能与is缩写成this’s,另外,is, are可以和not缩写成isn’t,aren’t,但am不能与not缩写。
77. Japan应改为from Japan 或Japanese. 她来自日本。
78. doctor应改为a doctor,英语中表示否定的一个人或一件物品名词前要加冠词a或an, 若有物主代词、名词所有格或定冠词the, 指示代词this,that等则不用a/an.
79. have要改成has,she是第三人称单数,have也应用第三人称单数形式。
80. sister要改为sister’s. Her sister’s name’s Li Yu. sister’s为名词所有格“妹妹的”name’s 是name is 的缩略形式“名字是”。

听力材料:
1. Qq 2. name 3. evening 4. good 5. pencil
6. Good morning. Date.
7. This is Kity And this is my father.
8. What’s that in English?
9. What’s this?
10. What color is the chair?
11. A: Excuse me! What’s your phone mumber, Tony?
B: My phone number is 5523456.
Q: What’s Tony’s phone number?
12. A: Is that his notebook?
B: No, it isn’t. It’s my notebook.
Q: Is that has notebook?
13. A: Look at this picture. This is my brother.
B: Oh, Good. Does he like basktball?
A: Yes, he does.
Q: Does his brother like basketball?
14. A: How many balls do you have Mary?
B: Oh, I have 13 volleyballs, and 12 basketballs.
Q: How many balls does Mary have?
15. A: Can I help you?
B: Yes, please. I want two bags a black one and a green one.
A: OK. The black one is 5 dollars and the green one is 4 dollars.
B: How much are the two bags?
D)听写(5分)听短文,填入所缺的字词。
1. Good morning. Miss Wang! Good morning, Nice to see you.
2. UVWXYZ, happy, happy we shall he when we learn our ABC.
3. Kang kang is from China.
4. Please give this letter to Maria in Class 2 Grade 1. I’m sorry . I don’t know her. What does she look like?

G. 初一上册英语期中考试卷子及答案,要四五套,难度尽量大些,不要有听力

初一英语上册期中综合测试试卷及答案(sycz)
初一英语上期期中试卷

到网络文库有

阅读全文

与七年级英语上期中测试卷含听力相关的资料

热点内容
肉用英语怎么写单词 浏览:324
小学英语四年级测试听力素材 浏览:258
英语中语言学和语法的区别 浏览:673
在职研究生英语考口语吗 浏览:430
英语四级准考号怎么找回 浏览:178
英语四级证报名费多少钱 浏览:34
外研社小学英语三年级听力 浏览:803
从高考阅卷谈高三英语写作教学 浏览:880
英语选修七单词检测 浏览:963
英语四六级湖北美术出版社新华出版社 浏览:273
牛津四年级英语阅读 浏览:215
英语作文一个语法错误扣几分 浏览:755
需要英语写作过硬 浏览:742
英语四级笔试报名学校是什么意思 浏览:979
人教版八下英语m3单词 浏览:309
常用四级英语谚语 浏览:609
江苏小学五年级英语下听力 浏览:498
日语和英语的语法大全 浏览:381
英语四级口语考几次 浏览:211