导航:首页 > 英语听力 > 七下英语期中测试卷听力

七下英语期中测试卷听力

发布时间:2021-02-26 12:42:12

『壹』 求七下英语优干线测试卷听力音频!!!!!!

额,神魔听力视频?

『贰』 七年级上英语期中测试题(有听力)

问老师,郁闷啊?!

『叁』 人教版七年级下册英语期中试卷 没有听力 但要有答案 人教版

四年级语文下册(1—4单元)期中测试题
一、我会写。
luò tuó shǔ yú lǚ yóu wú xiá pí bèi
(骆 驼) (属 于) (旅 游) (无 暇) (疲 惫)
dào dé bǔ zhuō shāo huǐ níng gù jīng jì
(道 德) (捕 捉) (烧 毁) (凝 固) (经 济)

二、我会在括号里选择恰当的字组词。
(艰)辛 绸(缎)
(坚)定 (坚 艰) (段)落 (段 缎 锻)
(艰)巨 (锻)炼

(克)服 (秧)苗
攻(克)(刻 克) 遭(殃)(秧 殃 央)
(刻)苦 (央)求

三、我会选词填空。
盼望 渴望 希望 期望 愿望
1、你们是祖国的花朵,祖国的(希望)靠你们。
2、我们不应该辜负老师和父母的(期望)。
3、我的(愿望)是“和平之花”永远开放。
4、在等待与(盼望)中,春天终于来了。
5、我(渴望)台湾早日回到祖国的怀抱。

无论……都…… 只要……就……
即使……也…… 不是……而是……
1. 飞机装上雷达,(即使)在漆黑的夜里,它(也)能安全飞行。
2. (无论)什么地方,(都)比不上我的家乡美。
3. 放学回家后,我(不是)先出去玩,(而是)先做作业。
4. 明天(只要)不下雨,春游(就)会照计划进行。

四、我会找出意思相近的几组对应地写在括号里。
拮据 梦寐以求 器重 赠予 困难 疑惑不解
馈赠 日思夜想 看重 闷闷不乐 迷惑不解 愁眉苦脸
(拮据)--(困难) (梦寐以求)--( 日思夜想)
(器重)--(看重) (疑惑不解)--(迷惑不解)
(赠予)--(馈赠) (闷闷不乐)--(愁眉苦脸)

五、照样子,改写下面的句子。
例:难道我们中彩得到汽车是不道德的吗?(反问句改陈述句)
我们中彩得到汽车是道德的。
1. 难道我不该指出你工作中出现的问题吗?
改:我们应该指出你工作中出现的问题。
2. 面对急需帮助的人,我们怎能袖手旁观呢?
改:面对需要帮助的人,我们不能袖手旁观。

例:天空中挂着明月。(扩句)
深蓝的天空中挂着一轮金黄的圆月。
1、 广州市是故乡。
扩句:( 的)广州市是( 的)故乡。
例:(美丽的)广州市是(我的)故乡。
注意:标准是要扩两个地方,扩一处或两处,只要语句通顺,词语搭配合理都对。

2、 礼花绽放。
扩句:( 的)礼花( 地)绽放。
例:(五彩缤纷的)礼花(绚烂地)绽放。
注意:标准是要扩两个地方,扩一处或两处,只要语句通顺,词语搭配合理都对。

例:每天早上去公园锻炼身体。(修改病句)
我每天早上去公园锻炼身体。
1、接到“三好学生”奖状,高兴极了。
改:我接到“三好学生”奖状,高兴极了。
改:接到“三好学生”奖状,我高兴极了。
错误原因:原句缺少“主语”,在句首或句中加上“我、他、她”或“人的名字”都可以。

2、树上结满了许许多多数不清的果子。
改:树上结满了数不清的果子。
改:树上结满了许许多多的果子。
错误原因:原句词语重复(语义重复),去掉“许许多多”或“数不清”都可以。

3、我把教室打扫得整整齐齐。
改:我把教室打扫得干干净净。
改:我把教室整理得整整齐齐。
错误原因:原句词语搭配不当,“打扫” 不能搭配“整整齐齐”,需要重新搭配。

4、乌云和大雨一起从天空中倾泻下来。
改:大雨从天空中倾泻下来。
改:乌云从天边飘过来。
错误原因:原句主语、谓语搭配不当,“乌云”不能搭配“倾泻”,需要重新搭配。

5、中国人口是世界上最多的国家。
改:中国人口是世界上最多的。
改:中国是世界上人口最多的国家。
改:世界上人口最多的国家是中国。
错误原因:句中某些词语顺序颠倒,需要调整词语顺序。
六、我会填。
1、众鸟高飞尽,孤云独去闲。
2、落木千山天远大,澄江一道月分明。
3、几行红叶树,无数夕阳山。
4、精诚所致,金石为开。
5、老吾老,以及人之老;幼吾幼,以及人之幼。
6、爱人者,人恒爱之;敬人者,人恒敬之。

七、我会按课文内容填空。
1、这样的山围绕着这样的水,这样的水倒映着这样的山,再加上空中云雾迷蒙,山间绿树红花,江上竹筏小舟,让你感到像是走进了连绵不断的画卷,真是“ 舟行碧波上,人在画中游”。

2、一路迎着溪流。随着山势,溪流时而宽,时而窄,时而缓,时而急,溪声也时时变换调子。

八、我会排列句子的顺序。
(4)它的嘴扁扁的,整个身子又宽又扁。
(6)身子的两边长着一对翅膀,翅膀也是尖尖的。脚趾之间有蹼相连。
(1)这对小瓷鹅多可爱呀!
(3)头扭到后面,弯得像座拱桥。
(2)你看右边的那一只,头和脖子的粗细差不多,几乎分不出来。
(5)从脖子下面起,越到身子后面越肥大,到最后突出的尖尖的部位,那就是它的尾巴。

九、开心阅读
购买上帝的男孩
一个小男孩捏着1美元硬币,沿着街边的商店一家一家地(询问 盘问):“请问您这儿有上帝卖吗?”店主要么说没有,要么嫌他在捣乱,(不由自主 不由分说)就把他撵出了店门。
天快黑了,第二十九家商店的店主热情地接待了男孩。老板是六十多岁的老头,满头银发,慈眉善目。他笑眯眯地问男孩:“告诉我,孩子,你买上帝干吗?”男孩流着泪告诉老头,他叫邦迪,父母很早就去世了,他是被叔叔帕特鲁普抚养大的。叔叔是个建筑工人,前不久从脚手架上摔了下来,至今昏迷不醒。医生说,只有上帝才能救他。邦迪想,上帝一定是种非常奇妙的东西,把上帝买回来,让叔叔吃了,伤就会好。
老头眼圈也湿润了,问:“你有多少钱?”“1美元。”“孩子,眼下上帝的价格正好是1美元。”老头接过硬币,从货架上拿了瓶“上帝之吻”牌饮料说:“拿去吧,孩子,你叔叔喝了这瓶‘上帝’,就没事了。”
邦迪喜出望外,将饮料抱在怀里,兴冲冲地回到了医院。一进病房,他就开心地叫嚷道:“叔叔,我把上帝买回来了,你很快就会好起来!”
几天后,一个由世界上顶尖医学专家组成的医疗小组来到医院,对帕特鲁普进行会诊。他们采用世界上最先进的医疗技术,终于治好了帕特鲁普的伤。
帕特鲁普出院时,看到医疗费账单上的那个天文数字,差点吓昏过去。可院方告诉他,有个老头帮他把钱付清了。那老头是个亿万富翁,从一家跨国公司董事长的位置上退下来后,隐居在本市,开了家杂货店打发时光。那个医疗小组就是老头花重金聘来的。
帕特鲁普激动不已,他立即和邦迪去感谢老人。可老头已经把杂货店卖掉,出国旅游去了。
后来,帕特鲁普接到一封信,是那老头写来的,信中说:“年轻人,您能有邦迪这个侄儿,实在是太___________①。为了救您,他拿1美元到处购买上帝……感谢上帝,是他_________②了您的生命。但您一定要永远记住,真正的上帝,是人们的爱心!”
1.划去文中括号内用得不正确的词语。
2.联系上下文,我知道文中的“天文数字”是说昂贵的医疗费用。
3.在文中横线上依次填入的恰当词语是① 幸运、好运、走运、庆幸、幸福② 挽救、拯救
4.请在第3自然段横线上补写老头说的话。
老头说:“拿去吧,孩子,你叔叔喝了这瓶‘上帝’,就没事了。”
5.通过阅读这篇文章,可以看出拿钱购买上帝的男孩邦迪是一个富有爱心或坚强执着、懂得感恩或知恩图报的孩子。
6.读了这篇文章,我有很多感想,我要把它写下来。
注意:读了文章的感想可以从小男孩富有爱心或坚强执着、懂得感恩或知恩图报;叔叔很善良,富有爱心,收养了小男孩;老头很善良,富有爱心,乐于助人这三个角度来写。无论从哪个角度写自己的感想都可以。
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

十、开心习作。
学习完第四单元课文后,你认识了“小夜莺”和雨来。通过课外阅读,你接触了更多的小英雄。本次习作,就请你大显身手,介绍一位你喜爱的小英雄。
习作要求:1、题目自拟;2、按照一定的顺序,把小英雄的事迹有条理地介绍清楚。最好能写点你自己的感受;3、不少于350字

『肆』 初一的英语期中测试卷

初一英语上学期英语期中测试卷(人教版)
(二)知识
A)释义,从下列A、B、C、D四个选项中选出与句子划线部分意思相同或相近的答案,本题考查学生对英语同义词,近义词的掌握情况。
( )21. Nice to meet you.
A. see B. be C. do D. have
( )22. What about your mouth?
A. And B. How C. What’s D. How about
( )23. Please look at this photo.
A. picture B. blouse C. hair D. jacket
( )24. Li Ming is from China.
A. come B. comes from C. Chinese D. comes
( )25. -Thank you.
-That’s OK.
A. Thanks B. No, thank you C. All right. D. You’re welcome.
B)单项选择,从A、B、C、D四个选项中选出正确答案。
( )26. My name ________ Wei Hua.
A. am B. is C. are D. a
( )27. -How do you do? -________.
A. I’m fine B. Fine, thank you C. How do you do? D. See you later.
( )28. -Are you Jack? -Yes, _______.
A. your are B. he is C. I am D. I’m
( )29. My friend _________ black hair.
A. have B. has C. is D. are
( )30. -Who’s this man in the picture?
-_______.
A. He is forty B. He has a long nose.
C. He is from Japan. D. He is my teacher.
( )31. Look _______ the picture. My cap is blue.
A. at B. in C. on D. with
( )32. -______?
-They are flowers.
A. What’s this?
B. What’s that?
C. What are these?
D. Are they flowers?
( )33. What’s that? _______ a box.
A. That is B. it C. It’s D. That
( )34. Can you spell _________ name?
A. your B. you C. it D. me
( )35. That’s ______ bedroom.
A. Lily and Lucy B. Lily’s and Lucy’s
C. Lily and Lucy’s D. Lily’s and Lucy
( )36. Is your bike new _______ old?
A. in B. are C. and D. or
( )37. Is that ________ pear? No, it’s _________ orange.
A. an,a B. a,an C. a,a D. an,an
( )38. I’m in _______.
A. Class 4, Grade 1 B. class 4, grade 1
C. Grade 1, Class 4 D. grade 1, class 4
( )39. _______ are in Grade One.
A. I and Wei Fang B. Wei Fang, I and Li Lei
C. Wei Fang and I D. Li Lei and me.
( )40. Please _______ these books _________ your sister.
A. to, is B. give, to C. look, at D. do, with

(三)阅读
A)完形填空 通读下列短文,掌握其大意,然后在各题所给四个选项中选出一个最佳答案。
There is (有) 41 nice girl in our class. She 42 in Row 5 (在5排). She is thirteen 43 . 44 is not tall and she is not short. She is a little fat (有点胖). She has a round 45 an apple. She 46 two big black eyes and a small nose. Her mouth is big, 47 her ears are small. Her hair is short 48 black. She likes red. She is often 49 red clothes. She likes little animals. She has a little black dog in 50 home.
( )41. A. an B. the C. a D. /
( )42. A. is B. are C. do D. does
( )43. A. year old B. years old
C. old D. years
( )44. A. He B. She C. he D. she
( )45. A. at B. of C. like D. on
( )46. A. have B. is C. has D. are
( )47. A. and B. so C. but D. or
( )48. A. and B. with C. but D. no
( )49. A. in B. at C. with D. on
( )50. A. she’s B. his C. her D. hers

B)阅读理解 阅读下面的短文,做每篇后面的题目,从四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。
(A)
I have a good friend. His name is Sam. He is an English boy. He is twelve. He is in my school, too. I’m in Class 1. But Sam in in Class 2. Mr Wang is my Chinese teacher. Mr Mao is Sam’s Chinese teacher. They are good teachers.
51. ______ is my good friend.
A. Mike B. Jim C. Tom D. Sam
52. -Is Sam an English boy?
-______.
A. Yes, he is B. No, he isn’t. C. Sam is an English boy.
D. Sam isn’t a Chinese boy.
53. -What class is Sam in? He is in _______.
A. Class One B. Class Two C. Class Three D. Class Four
54. Who is Sam’s Chinese teacher? -________.
A. Mr Wang B. I C. Mr Mao D. They
55. Mr Wang and Mr Mao are good _______.
A. boys B. girls C. men D. teachers
(B)
The man has a tall and big nose and big eyes. He is short and thin with yellow hair. He is wearing a blue coat, black trousers and red shoes. The police can not catch him. Please help them to find him.
56. The man’s nose is ________.
A. tall B. big C. small D. tall and big
57. -What color is the man’s hair?
-______.
A. Red B. Yellow C. Gray D. Black
58. -Are his trousers blue? -______.
A. Yes they are B. No, they aren’t C. I don’t know. D. No, it’s gray.
59. -Is the man good or bad?
-_______.
A. Yes, he is B. No, he isn’t C. He’s good D. He’s bad.
60. Who wants to catch the man? -_______.
A. The police B. We C. He D. They

(四)写作
A)按顺序写出英语字母当中的元音字母的大小写。
61. _____62. _____63. _____64. _____65. _____

B)单词拼写,根据句意及所给汉语写出空白处单词的正确形式。做这道题时同学们要注意不能只填单词表中单词的形式,而应根据句意填写该单词的正确形式,并且每空只能填写一个单词。
66. Tom is ________(11岁)
67. I have three ______(小刀)
68. My ______(父母)are all teachers.
69. What’s the _______(男孩的)name?
70. He’s wearing a _______(双)of shoes.

C)句子翻译 根据所给汉语完成英语句子,每空一词。
71. 你怎么拼它?______ ______ you spell it?
72. 明天见。______ you ________.
73. 人人叫我迈克。________ calls _______ Mike.
74. 这件衣服看起来很好,但不适合我。
This coat __________ very nice, but it doesn’t _______ me.
75. 这是什么?是苹果。What’s this? ________ _______ apple.
D)改错,该行有错则改正在右边的横线上,无错则在右边打√
76. Who’s this? This’s Li Ying. ________
77. She’s Japan. ________
78. She’s doctor.
79. She have a sister. ________
80. Her sister name’s Li Yu. ________

【试题答案】
(二)知识
21. A 22. D 23. A 24. B 25. D 26. B 27. C 28. B
29. B 30. D 31. A 32. C 33. C 34. A 35. C 36. D
37.B 38. A 39. C 40. B

(三)
41. C 42. A 43. B 44. B 45. C 46. C
47. C 48. C 49. A 50. C
51. D 52. A 53. B 54. C 55 . D
56. D 57. B 58. B 59. D 60. A

(四)61. Aa 62. Ei 63. Ii 64. Oo 65. Uu
66. eleven
67. knives(原形为knife, 以f,fe结尾的名词,复数形式要改f或fe为v再加-es)
68. parents(parent父母之一,parents父母双方)
69. boy’s 70. pair
71. How, do 72. See, tomorrow
73. Everyone, me (“我”是动词call的宾语,因此用宾格)
74. looks, fit (this coat为第三人称单数,look要用第三人称单数形式,fit之前有doesn’t,在助动词do / does 引导的句子中,动词用原形)
75. It’s an (apple第一个音素为元音/ /,故用an)
76. This’s Li Ying.应改为This is Li Ying. 或She’s Li Ying. Be动词is, am, are在陈述句中可以和主语缩写成’s,’m或’re,如he’s, I’m, we’re, 但是this 不能与is缩写成this’s,另外,is, are可以和not缩写成isn’t,aren’t,但am不能与not缩写。
77. Japan应改为from Japan 或Japanese. 她来自日本。
78. doctor应改为a doctor,英语中表示否定的一个人或一件物品名词前要加冠词a或an, 若有物主代词、名词所有格或定冠词the, 指示代词this,that等则不用a/an.
79. have要改成has,she是第三人称单数,have也应用第三人称单数形式。
80. sister要改为sister’s. Her sister’s name’s Li Yu. sister’s为名词所有格“妹妹的”name’s 是name is 的缩略形式“名字是”。

听力材料:
1. Qq 2. name 3. evening 4. good 5. pencil
6. Good morning. Date.
7. This is Kity And this is my father.
8. What’s that in English?
9. What’s this?
10. What color is the chair?
11. A: Excuse me! What’s your phone mumber, Tony?
B: My phone number is 5523456.
Q: What’s Tony’s phone number?
12. A: Is that his notebook?
B: No, it isn’t. It’s my notebook.
Q: Is that has notebook?
13. A: Look at this picture. This is my brother.
B: Oh, Good. Does he like basktball?
A: Yes, he does.
Q: Does his brother like basketball?
14. A: How many balls do you have Mary?
B: Oh, I have 13 volleyballs, and 12 basketballs.
Q: How many balls does Mary have?
15. A: Can I help you?
B: Yes, please. I want two bags a black one and a green one.
A: OK. The black one is 5 dollars and the green one is 4 dollars.
B: How much are the two bags?
D)听写(5分)听短文,填入所缺的字词。
1. Good morning. Miss Wang! Good morning, Nice to see you.
2. UVWXYZ, happy, happy we shall he when we learn our ABC.
3. Kang kang is from China.
4. Please give this letter to Maria in Class 2 Grade 1. I’m sorry . I don’t know her. What does she look like?

『伍』 初一下学期典中点英语期中测试卷答案

21.languages 22.supermarket 23.straight 24.hungry 25.ugly 26.lazy 27.dangerous 28.waiting 29.Caneras 30.weather 31.kind of 32.having fun 33.terribly 34.hope 35.lying 36.gives 37.surprised 38.stories 39.shopping 30.shily 41.is wearing 42.telling me the way to 43.is difficult 44.What subject 45.to be a newspaper reporter 46.doesn't do 47.Turn to the right 48.What are doing 49.What's like 50.Witch man 51.are pkaying 52.are having 53.are flying 54.are swimming 55.are playing 56.is sitting 57.drawing 58.are swimming 59.writing 60 get 61~80.ABBCADBDCBBABCDABDDB 81~90.BCCDAABDBD 91~100.ACCBABCBBC 101.rainy 102.windy 103.sunny 104.snowy 105.snw 106~110.DBAEC
111.What's 112.but 113.If 114.By 115.Why 116.Because 117.playing 118.No 119.much 120.course
作文范文:
It's seven o'clock in the evening. Tom's family is all at home. Look! Tom is listening to music. His grandparents are watching TV. His father is reading and his mother is talking on the phone. What's his little sister doing? Oh, she is playing with a cat. What a happy family it is!
完全参考答案,绝对没错。如果好在给我加几分,谢谢。嘻嘻~~不过最好自己做,不要完全抄,作了可以对一下答案,这样对你有好处的。

『陆』 人教版七年级下册英语基础训练期中期末测试听力下载

我是要单元闯关的QAQ

『柒』 急求七年级(初一)英语期末测验题的听力音频及其听力试卷内容

http://post..com/f?ct=&tn=&rn=&pn=&lm=&sc=&kw=%C6%DF%C4%EA%BC%B6%D3%A2%D3%EF&rs2=0&myselectvalue=1&word=%C6%DF%C4%EA%BC%B6%D3%A2%D3%EF&tb=on

『捌』 求七年级下册人教版英语期中试卷(要没有听力的,有答案的!)好的加悬赏!急急急!!!!!!!!

英语Go for it七年级(下)期中测试卷
(时间:90分钟 满分:100分)
Ⅰ 单项选择 (每空1分,共20分)
( )1 Kate and I doing homework now.
A、am, their B、are, their C、is, our D、are, our
( )2 My father a new car. He it very much.
A、have, like B、has, likes
C、has, like D、have, likes
( )3 It is day. The children are playing in the garden.
A、fine B、the fine C、a fine D、an fine
( )4 — Mimi cute?— Yes, I think so.
A. Doesn’t B. Don’t C. Aren’t D. Isn’t
( )5 -Are you English or American? - .
A、Yes, I am B、I’m American
C、No, I’m not D、Yes, you are
( )6. Please call me 536--6988.
A. of B. in C. at D. the
( )7 Are you good at ? Yes, we are.
A、swim B、swimming C、a swim D、play football
( )8. What ____ he _____? He is a reporter.
A. do, do B. is, does C. is, doing D. does do
( )9 . He likes _________ and _________
A. sing, dance B. to singing, dancing
C. singing, dancing D. to sing, dance
( )10 .-Can you speak English? -Yes, but only______.
A. a few B. a little C. a lot D. many
( )11. He helps his friends _______ their English.
A. in B. at C. to D. with
( )12. Where _______ Michael _______ from?
A. does, comes B. does, come C. do, come D. do, comes
( )13. His uncle ______ in that bank _______ a clerk.
A. work, as B. works, for C. work, for D. works, as
( )14. Is Green Street a good place _______?
A. have fun B. have funny
C. to have fun D. to have funny
( ) 15. –Do you like giraffes? --Yes, I do. I think they’re _________.
A. ugly B. smart C. terrible D. scary
( ) 16. Listen! They ________ about the movie. Let’s join them.
A. are talking B. talk C. talking D. are talk
( ) 17. We have a ________ boy in our class.
A. English B. American C. Australian D. Japanese
( ) 18. I sit ________ Tom and Jackin the classroom.
A. between B. in C. among D. after
( ) 19. Go straight this street and ________ , you can see the post office.
A. turn the left B. turn to right C. turn left D. turn the right
( )20 At the ______ of this term, Tom works very hard.
A. begin B. begining C. begins D. beginning
Ⅱ 完型填空 (每空1分,共10分)
John is a young worker. He works in a pencil factory. He isn't tall. He's clever. He works _1_ .He does everything __2__.John's father works on a farm. He's very __3____ all day. John's mother helps __4___ John loves his parents. John __5____ a brother and a sister. His brother works on the farm. He drives the truck. He 6 the milk to the shop every day. He likes farm work. He doesn't like 7 in the factory. His sister is a teacher. She can 8 English and Chinese. She loves her pupils and the pupils love her, 9. They work hard 10 the people.
( ) 1. A. hardly B. hard C. difficult D. difficulty
( ) 2. A. good B. bad C. well D. nice
( ) 3. A. free B. busy C. buy D. work
( ) 4. A. her B. him C. his D. he
( ) 5. A. has B. have C. is D. are
( ) 6. A. brings B. takes C. gives D. lets
( ) 7. A. to work B. to working C. work D. works
( ) 8. A. study B. say C. teach D. think
( ) 9. A. as well as B. too C. also D. two
( ) 10. A. to B. for C. with D. of
Ⅲ 补全对话: 从方框中的7个句子选取5个适当的句子填入空白处。(每空2分,共10分)
A. What are they doing? B. What about Jack?
C. Let's go and find them. D. They are over there.
E. How are David and Jack? F. What are they wearing?
G. I can't find David and Jack.
A: Excuse me, Tom. 1
B: Oh, we must find them. 2
A: Well, David is wearing black pants and a white shirt.
B: 3 Is he wearing the same clothes?
A: No. He is wearing blue pants and a brown shirt.
B: Right! 4
A: Oh, look! There are some boys on the playground.
B: 5
A: I think they are playing football.
B: Yes, you are right. David and Jack must be over there.
Ⅳ 阅读理解(每空2分,共30分)
A
Look at the nice picture. Do you know the girl in a hat with flowers on it? Her name is Mary. Mary is a nice French girl, my new pen pal. She lives in Paris. I like Mary. I don't know French, and Mary doesn't know Chinese. But we know some English. So we write to each other in English. We are the same age, 13 years old. My favorite subject is math. But her favorite subject is history. We both like basketball very much. She lives with her parents. She is their only child. She likes going to movies on weekends. She likes cartoons best.
She hopes to come to China this summer. And I hope to see her soon.
( ) 1. Mary is a (n) ____________ girl.
A. English B. Chinese C. French D. Japanese
( ) 2. Where does Mary live?
A. She lives in London. B. She lives in Pairs.
C. She lives in China. D. She lives in New York.
( ) 3. How old is Mary?
A. She is 14. B. She is 12. C. She is 11. D. She is 13.
( ) 4. What's Mary's favorite subject?
A. Her favorite subject is math. B. Her favorite subject is history.
C. Her favorite subject is English. D. Her favorite subject is French.
( ) 5. Which is RIGHT about Mary?
A. She has two brothers in her family.
B. She goes to the movies on weekends.
C. She dislikes cartoons.
D. She likes football very much.
B
It's Tuesday afternoon. All the boys and girls are doing all kinds of things.
Kate is cleaning the classroom with her classmates. Some are sweeping the floor. Others are cleaning the windows and the doors.
Some boys are playing on the playground. Li Ming and David are playing football, Some are playing basketball. Some are throwing a yo-yo. Others are flying a kite. Tom, Li Lei, Jack and some girls are planting trees near the lake.
Tom and Jack are digging(挖). Some are planting. Some are watering the trees. Li Lei is strong, so he is carrying water.
How hard all these students are working! They are helping to make our school beautiful.
( ) 6. Where are the students and the teachers?
A. They are at home. B. They are at work.
C. They are at school. D. They are outside (外面) the school.
( ) 7. What's Kate doing?
A. She is playing football. B. She is playing basketball.
C. She is throwing a yo-yo. D. She is cleaning the classroom.
( ) 8. Who are playing football?
A. Li Ming and David. D. Li Lei and Jack.
C. Li Lei and Tom. D. Tom and Jack.
( )9 Where is Tom working?
A. He is on the playground, B. He is near the lake.
C. He is in the classroom. D. He is at home.
( )10. What does the underlined word "strong" mean?
A.高的 B. 矮的 C. 强壮的 D.好的
C
Many children like watching TV'. It's very interesting and they can see a lot and know many things about other people. They can also learn from the radio. But they can learn easily with TV. Why? Because they can hear and watch at the same time. But they can't watch anything from the radio. TV helps to open children's mind ( 思想 ).They can find better ways to do things.
Many children watch TV only on Saturday and Sunday mornings. They are very busy. But some children watch TV every night. They go to bed late. It's not good for their eyes and health.
( ) 11. Children like watching TV, because it's ¬¬¬ .
A. boring B. interesting
C. dangerous D. good
( ) 12. When we learn from the radio, we can ________.
A. hear and watch at the same time B. only watch
C. only hear D. can only see
( ) 13.TV helps to open children's ___________.
A. mind B. hands C. feet D. eyes
( ) 14.Some children don't often watch TV, because they are _________.
A. free B. not interested C. busy D. tired
( ) 15. It's very_______ for us to watch TV too much.
A. good B. nice C. bad D. not bad
Ⅴ 词汇填空 (每空1分,共10分)
1 —What’re you doing? —I (写) stories.
2. The old man has lots of (钱)
3 Koala bears like sleeping and eating _________(树叶).
4 It's _________ (下雨).We can't go out.
5 In _______________(第二张) photo, I’m with Tom.
6 Lucy looks very _________(轻松).
7. My brother wants to be a ____________(警察).
8 Tigers and pandas are my favorite ___________(动物).
9 How’s the ___________(天气) in Beijing ?
10 In our class __________(每个人) has a dictionary.
Ⅵ 连词成句(每题2分,共10分)
1 there , people , here , are , many, vacation, on
____________________________________________.
2 I ,a , China, want, pen pal, in
____________________________________________.
3 it’s , left, street, on ,the, center, down
____________________________________________.
4 there, pay, a , is, phone
__________________________________________?
5 he, is , where , basketball, playing
___________________________________________?
书面表达(10分)
假如今天是星期天,你们全班去了公园,请描述天气情况、活动内容及自己的感受。

参 考 答 案
Ⅰ 单项选择 (每空1分,共20分)

1-5 DBCDB 6-10CBDCB
11-15 DBDCB 16-20 ADACD

Ⅱ 完型填空 (每空1分,共10分)

1-5BCBBA 6-10 BACCB

Ⅲ 补全对话: 从方框中的7个句子选取5个适当的句子填入空白处。 (每空2分,共10分)

1-5 GFBCA

Ⅳ 阅读理解(每空2分,共30分)

1-5 DBDBB
6-10 CDABC
11-15 BCACC

Ⅴ 词汇填空 (每空1分,共10分)
1 is writing 2 money 3 leaves 4 raining 5 the second
6 relaxed 7 policeman 8 animals 9 weather 10 everyone
Ⅵ 连词成句(每题2分,共10分)
1 There are many people here on vacation.
2 I want a pen pal in China.
3 It’s down Center Street on the left.
4 Is there a pay phone?
5 Where is he playing basketball?
Ⅶ 书面表达(10分)

阅读全文

与七下英语期中测试卷听力相关的资料

热点内容
肉用英语怎么写单词 浏览:324
小学英语四年级测试听力素材 浏览:258
英语中语言学和语法的区别 浏览:673
在职研究生英语考口语吗 浏览:430
英语四级准考号怎么找回 浏览:178
英语四级证报名费多少钱 浏览:34
外研社小学英语三年级听力 浏览:803
从高考阅卷谈高三英语写作教学 浏览:880
英语选修七单词检测 浏览:963
英语四六级湖北美术出版社新华出版社 浏览:273
牛津四年级英语阅读 浏览:215
英语作文一个语法错误扣几分 浏览:755
需要英语写作过硬 浏览:742
英语四级笔试报名学校是什么意思 浏览:979
人教版八下英语m3单词 浏览:309
常用四级英语谚语 浏览:609
江苏小学五年级英语下听力 浏览:498
日语和英语的语法大全 浏览:381
英语四级口语考几次 浏览:211